FCSB

Lacatus: ''M-aº duce sa antrenez pe Steaua''

Antrenorul echipei UTA, Marius Lacatuº, a declarat, vineri, intr-o conferinþa de presa, ca in acest moment nu se poate intoarce la Steaua daca ar fi chemat ca tehnician, din cauza faptului ca nu o poate parasi pe acutuala sa formaþie, UTA, care trece printr-o perioada dificila.
"Eu ºtiu cel mai bine ce se poate ºi ce nu se poate la Steaua. M-aº duce sa antrenez pe Steaua, dar nu in acest moment. Cum de ce? Pentru ca pur ºi simplu aºa stau lucrurile. Daca intr-o situaþie sau alta m-ar chema, m-aº duce, dar in niciun caz acum, deoarece aº fi obligat sa fac un gest care nu m-ar caracteriza. Nu am parasit niciodata echipa la greu, nu aº face-o nici acum, chiar daca e vorba de Steaua", a declarat, vineri, in cadrul unei conferinþe de presa, tehnicianul formaþiei UTA.

Marius Lacatuº, jucatorul cu cel mai bogat palmares de la Steaua, a deþinut ultima data in Ghencea funcþia de preºedinte al clubului de fotbal. Lacatuº a fost numit preºedinte la Steaua la data de 12 octombrie 2005 ºi a renunþat la aceasta funcþie la 13 martie 2006, cand a demisionat, nemulþumit de mai multe acuzaþii pe care i le-ar fi adus managerul general Mihai Stoica.

Comentand posibila plecare a lui Lacatuº in Ghencea, vicepreºedintele clubului UTA, Sandu Ion, a declarat ca Steaua este singura echipa la care i-ar permite acestuia sa plece. "ªtiu ca visul lui Lacatuº este sa antreneze Steaua. Ar fi singurul club la care i-am permite sa mearga, indiferent de clauzele contractului sau cu UTA", a spus Sandu Ion.

UTA va intalni pe Dinamo, duminica, in cadrul etapei a 23-a a Ligii I, intr-o partida care va incepe la ora 15:45 ºi care va fi transmisa de Kanal D.

Newsin



Lacatus: ''M-aº duce sa antrenez pe Steaua''