FCSB

Steaua a plecat in Cipru fara Dica, Nazario, Nesu, Oprita si Lovin

Lotul Stelei a plecat marti seara in Cipru pentru un nou stagiu de pregatire de doua saptamani. Marea absenta din delegatia ros-albastra este Nicolae Dica, care va lipsi in urmatoarele cinci luni de pe gazon. Fortat de numeroasele indisponibilitati, Cosmin Olaroiu a trebuit sa completeze lotul si cu patru jucatori de la echipa a doua.
In cadrul acestui turneu de pregatire, Steaua va intalni echipa letona Metalurgs Liepajas ocupanta locului secund in campionat (26 ianuarie), formaþia elveþiana FC Aarau (pe 28 sau 29 ianuarie), Legia Varºovia, campioana Poloniei (1 februarie), ultimul meci urmand sa-l susþina tot impotriva unei echipe poloneze, Korona Kielce, locul trei in campionat.

Dupa stagiul din Cipru, Steaua va pleca direct la Tiraspol, pentru un meci amical cu echipa naþionala a Republicii Moldova, programat la 7 februarie.

Singura noutate a lotului deplasat de antrenorul Cosmin Olaroiu in Cipru este juniorul Cristian Iancu. Iata componenþa lotului: Cornel Cernea, Cezar Lungu - portari; Stelian Stancu, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Petre Marin, Eugen Baciu, Klemi Saban, Jean Prunescu (echipa a doua) - fundaºi; Mirel Radoi, Ovidiu Petre, Gabriel Boºtina, Vasilica Cristocea, Marius Croitoru, Banel Nicoliþa, Razvan Ochiroºii, Gigel Coman, Sorin Paraschiv, Cristian Iancu (echipa a doua) - mijlocaºi; Cyril Thereau, Valentin Badea, Victoraº Iacob, Vlad Rusu (echipa a doua) - atacanþi.

Jucatorii care nu fac parte din lot sunt portarul brazilian Andrey Nazario Afonso, Mihai Neºu, Daniel Opriþa, Nicolae Dica, toþi aflaþi la Bologna in recuperare dupa operaþiile suferite la genunchi, ºi Florin Lovin, plecat in Antalya pentru a negocia un contract cu un club rusesc.

Nici managerul general al Stelei, Mihai Stoica, nu a insoþit echipa, el aflandu-se in Brazilia, in cautarea a noi jucatori pentru clubul din Ghencea.


Steaua a plecat in Cipru fara Dica, Nazario, Nesu, Oprita si Lovin