Rapid

Englezii isi bat joc de Rapid

Four Four Two, una dintre cele mai importante publicatii de profil sportiv din Marea Britanie, a alocat un spatiu important intamplarilor nefericite prin care au trecut jucatorii rapidisti dati afara din case dupa ce clubul nu le-a platit chiria. Iata aici cum ironizeaza englezii situatia de la Rapid.
"Stelele Rapidului trimise pe bordura", este numele articolului in care este prezentata drama lui Cassio Vargas Barbosa, Rui Duarte si Candido Costa.

Abia sositi in Giulesti, acestia au fost dati afara din case in toamna, spre uimirea jurnalistilor britanici care le-au recomandat rapidistilor sa se inscrie la "Homeless World Cup" (n.n. Cupa Mondiala a oamenilor fara locuinta".

"Rapidul a inceput bine sezonul cu niste rezultate impresionante acasa, iar asta ar fi insemnat ca lucrurile sa mearga bine. Din nefericire pentru jucatori, clubul a fost mai putin interesat sa le plateasca salariile, iar forma de acasa n-a mai insemnat nimic atunci cand nu ai o casa la care sa mergi.

Brazilianul Cassio Vargas Barbosa a fost evacuat impreuna cu sotia si cei doi copii dupa ce clubul a uitat sa le plateasca chiria timp de cateva luni. Rui Duarte s-a plans de faptul ca nu a putut sa trimita bani acasa in Portugalia pentru ca isi plateste singur totul", a scris Four Four Two.

Onlinesport


Englezii isi bat joc de Rapid