Rapid

Sumudica va fi suspendat pentru ca a injurat Steaua

Dupa ce a injurat cu foc Dinamo in pauza meciului din Stefan cel Mare, Marius Sumudica a avut un comportament de derbedeu si dupa confruntarea cu CFR Cluj, cand echipa luata in colimator a fost Steaua. Sumudica se asteapta sa fie suspendat pentru ca a injurat Steaua.
"Imi pare rau ca s-ar putea sa nu fiu pe banca la meciul cu Universitatea Craiova. Probabil ca ma vor suspenda, din cauza scandarilor impotriva Stelei, de la finalul meciului cu CFR Cluj, cand m-am dus sa salut galeria. S-a vazut pe mimica fetei, nu pot sa zic ca am zis «Nu e Steaua». Sper ca baietii, indiferent unde voi fi, sa isi faca treaba. Imi cer scuze, poate am fost foarte entuziast la momentul respectiv. Asta sunt, sangele se infierbanta si intru in conflict cu adversarele", a spus Sumudica la sptfm.

Rapid nu il va avea pe banca pe Marius Sumudica la meciul cu Universitatea Craiova, insa tehnicianul giulestenilor se bucura ca ii va avea la dispozitie pe Ovidiu Herea si Sabrin Sburlea.

"Am echipa prea intreaga si nu stiu cum o voi face. Revin Herea si Sburlea si voi avea dificultati in acest sens. Ne gandim deja la meciul cu Universitatea Craiova, pentru ca va fi foarte greu, atat din punct de vedere al publicului - care va veni in numar mare - cat si din punctul de vedere al tehnicianului Victor Piturca, un antrenor foarte bun. Daca voi spune ca ne multumim cu un egal la Craiova, exista problema unei automultumiri, pe fondul careia sa putem pierde. Vom merge la Craiova sa castigam jocul", a adaugat Sumudica.

Onlinesport


Sumudica va fi suspendat pentru ca a injurat Steaua