Rapid

Rapid ii prezinta vineri pe Dinu Gheorghe si Sumudica

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, joi ca în cadrul conferintei de presa de vineri, Dinu Gheorghe si Marius Sumudica vor fi prezentati oficial în functiile de presedinte, respectiv antrenor principal.

Taban nu a dorit totusi sa confirme daca Dinu Gheorghe si Marius Sumudica au semnat deja contractele cu FC Rapid. "Nu pot sa spun daca s-au semnat contractele. O sa anuntam mâine totul. Mâine e conferinta de presa si îi prezentam pe domnii Dinu Gheorghe si Marius Sumudica. Sper, sper sa îi prezentam oficial. Discutam mâine detaliile", a afirmat Taban.

Oficialul rapidist a mentionat ca asteapta în continuare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în cazul depunctarii dictate de Comisia de Disciplina a LPF în urma folosirii jucatorilor Dacian Varga si Tiberiu Balan în partida cu FC Timisoara din returul sezonului recent încheiat. "Nu am mai primit nicio hârtie de la TAS. Asteptam decizia pâna pe 15 iunie. Pâna atunci TAS trebuie sa spuna daca ramâne sau nu decizia cu depunctarea", a precizat Taban.

Mediafax



Rapid ii prezinta vineri pe Dinu Gheorghe si Sumudica