Otelul Galati

Marius Stan, dat afara de la Otelul

Conducerea clubului Otelul Galati a hotarat sa il demita pe Marius Stan din functia de director general in urma unei sedinte care a avut loc luni la pranz.
In sedinta de astazi s-a supus la vot destituirea din functia de director general a lui Marius Stan, aprobta dupa ce mai mult de jumatate dintre membri prezenti au fost de acord.

Lui Marius Stan i s-a reprosat o "gaura" de 2.7 milioane de euro in conturile Otelului, pe care acesta nu o recunoaste insa.

Fostul conducator al galatenilor nu este de acord nici cu demiterea, deoarece se afla in aceste zile in concediu si sustine ca nu poate fi demis in absenta.

"Când au venit la echipa, au facut-o ca reprezentanti ai Combinatului, însa în momentul în care am facut o majorare de capital ei si-au cedat actiunile pe care le aveau la ArcelorMittal în schimbul celor de la Otelul si au adus fiecare câte 25.000 de euro. În momentul acesta, ei nu mai reprezinta Combinatul. Au adus câteva zeci de mii de euro si vor sa ia milioane acum! Oricum, atât timp cât sunt eu aici, planul nu le va reusi. În conturile noastre exista în prezent câteva milioane bune de euro. Saptamîna viitoare suma se va mari pentru ca UEFA ne va da si ultima transa", spune Stan despre actionarii clubului.

Favorit sa-l inlocuiasca pe Stan este Viorel Anghelinei, care a mai ocupat aceasta functie si in trecut.

Onlinesport


Marius Stan, dat afara de la Otelul