Otelul Galati

Dezastru la Otelul: "E posibil sa dam faliment"

Marius Stan, directorul general al clubului Otelul Galati, vorbeste pe larg despre problemele financiare cu care moldovenii se confrunta desi au primit peste 10 milioane de euro in urma participarii in grupele Ligii Campionilor. Stan sustine ca de la toamna exista posibilitatea ca Otelul Galati sa se desfiinteze precum Unirea Urziceni.
"E posibil si sa pierdem si licenta. Am fost creditati de prieteni de ai nostri, care au inteles ca suntem de caracter si acum cand avem bani, nu vrem sa platim. Vorbesc la plural dar nu ma includ. E posibil sa avem conturile blocate, sa dam falimentul cu milioanele in cont, paradoxurile Galatiului, e posibil si lucrul asta. Exista posibilitatea ca, din toamna, Galatiul sa nu mai joace", a spus Marius Stan la Radio Sport Total FM.

Oficialul gruparii de la malul Dunarii a dezvaluit ca galatenii stau pe un munte de bani, pe care nu il pot accesa insa.

Banii veniti de la UEFA sunt in continuare, dar nu am avut niciodata banii pentru ca noi faceam cheltuielile in avans. Acum stam cu milioane in cont si nu ne putem desfasura activitatea in conditii normale. Din nefericire traim un cosmar perpetuu si nu inteleg de ce ne este dat noua lucrul asta. As vrea sa ma abtin, pentru ca as putea sa iau foc. Avem nevoie de trei semnaturi: a directorului economic, a presedintelul Consiliului de Administratie si a mea. Miercuri am fost pusi intr-o situatie hilara cand a trebuit sa alergam pentru a treia semnatura tocmai pana la Bucuresti, pentru ca aveam termen pana la ora 14.00 ca sa nu ne blocheze conturile. Dar asa inteleg unii sa ajute la buna functionare a acestui club. Persoana asta nu da nicio declaratie niciodata. Este vorba de presedintele Consiliului de Administratie (Ioan Bors – n.red.). Cu domnia sa nu am avut nici o discutie de cand am castigat campionatul. Inainte de a lua titlul am vorbit insa de multe ori”, a explicat Stan.

La meciul cu Vointa Sibiu, jucatorii galateni au purtat banderole albe in semn de protest fata de neplata salariilor, lucru care l-a infuriat pe Marius Stan.

"M-a deranjat gestul pentru ca am avut o colaborare pe ei bazata pe incredere. Le-am zis sa nu faca gestul asta pentru ca suscita multe lucruri si spala rufele in public. Pe de alta parte, nu pot fi asa suparat pe ei pentru ca sunt aceiasi jucatori care au rabdat in trecut si patru luni fara sa le paltim salariile, dar atunci stiau ca nu avem de unde sa le dam. De data asta avem milioane in cont, dar nu vrem noi sa platim. asta e lcuru deranjat si ii deranjeaza si pe ei. Am fost un club invatat cu saracia, nu am facut memorii pe la Federatie, am acceptat. Dar acum avem bani si lucrurile nu functioneaza. Eu aveam metodele mele de a-i impulsiona si mobiliza pentru fiecare joc. Acum vin pentru ei situatii demobilizatoare si nu stiu cum sa raspund", a mai spus Stan.

Onlinesport


Dezastru la Otelul: "E posibil sa dam faliment"