Otelul Galati

Jucatorii Otelului au intrat in greva

Jucatorii echipei Otelul Galati au intrat in greva inaintea meciului cu FCM Targu Mures, instiintand conducerea clubului ca nu se vor prezenta la meci.

La inceputul acestei saptamani, galatenii au primit prima transa de la UEFA pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, iar jucatorii au sperat ca isi vor primi cei 100 de mii de euro promisi.

Dupa cateva zile de discutii interne, in care conducerea administrativa nu a oferit niciun raspuns privind data la care vor fi platiti banii de calificare, jucatorii au hotarat sa intre in greva.

Ei au anuntat conducerea clubului ca nu vor sa faca deplasarea pentru meciul cu FCM Targu Mures, programat sambata, de la ora 21:00.

Marius Stan este si el la curent cu protestul galatenilor, girandu-l din umbra. Stan le-a spus jucatorilor ca are mainile legate si nu poate plati primele deoarece decizia s-a luat la un nivel superior.

Tensiunile privind banii din Liga Campionilor au aparut in lotul galatenilor inca din luna iunie, asa cum Onlinesport a scris la acea vreme.


Onlinesport



Jucatorii Otelului au intrat in greva