Otelul Galati

Otelul Galati a pierdut la scor amicalul cu Astra

Noua campioana a Romaniei, Otelul Galati a suferit o infrangere drastica in meciul amical jucat la Poiana Brasov cu Astra Ploiesti. Echipa antrenata de Dorinel Munteanu a fost de nerecunoscut, ploiestenii dominand copios meciul pe care l-au castigat cu 4-1.
Nefiind impresionati de statutul de campioana a adversarei, Astra Ploiesti a inceput in forta partida amicala cu Otelul Galati. La doar 12 minute de la fluierul de start, Lucian Goian a deschis tabela pentru ploiesteni, majorarea scorului venind dupa doar doua minute de la Adrian Rusu care a profitat excelent de o greseala colectiva a apararii galatene.

Prima jumatate de ora a meciului nu s-a incheiat inainte ca Astra sa duca scorul la un incredibil 3-0 din penalty. Fatai a fost faultat in careul Otelului de Grahovac iar Ousmane N'Doye a transformat apoi cu siguranta de la punctul cu var..

Golul trupei lui Dorinel Munteanu a venit in al doilea minut de prelungiri ale primei reprize, cand Punosevac a redus din diferenta pentru Otelul.

Desi parea ca noua campioana a Romaniei revine in joc, startul reprizei secunde a fost controlat tot de prahoveni. Iar in minutul 59 Cosmin Matei a marcat al patrulea gol al Astrei si ultimul al meciului disputat in cantonamentul celro doua echipe din Poiana Brasov.

Echipele de start:

Otelul: Grahovac - Cojoc, Perendija, Sarghi, Salageanu - Iorga, Miselaricu - Ibeh, Viglianti,  Ilie - Punosevac

Astra: Lungu - Goian, Bruno Miguel, Mihalache, Tiganasu - Kubala, N'Doye - Vadrariu, Fatai, Stan - Rusu


Otelul Galati a pierdut la scor amicalul cu Astra