Otelul Galati

OFICIAL: Otelul e campioana Romaniei, TAS a decis sa nu se mai joace meciul cu Pandurii

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a hotarat ca partida dintre Pandurii Targu Jiu si Otelul Galati sa nu fie reprogramata. In aceste conditii, Otelul este oficial noua campioana a Romaniei.
TAS a instiintat astazi toti factorii implicati in acest caz ca LPF a procedat corect in momentul in care gorjenii nu au fost programati pentru partida cu Otelul, din etapa a 19-a.

In aceste conditii, Otelul Galati este campioana Romaniei cu acte in regula, spre satisfactia lui Marius Stan.

"Nu-i nicio surpriza, ma asteptam la decizia asta. Am fost instiintati de acest verdict de cei de la TAS. Eu nu vorbesc niciodata aiurea, ati vazut ca sunt probleme si cu licenta Timisoarei. Noi ii tinem la respect pe altii pe teren, nu cu combinatii de alt gen." a declarat Marius Stan pentru sportro.

Patronul echipei Poli Timisoara, Marian Iancu, a primit cu resemnare vestea ca pana si ultima speranta de a fi campion i-a fost spulberata.

"Am spus ca meciul se va rejuca pentru ca nu stiam bine cazul. Ma bucur ca in Romania s-a judecat corect si s-a respectat regulamentul. Imi mentin parerea despre Otelul", a comentat Iancu.

Cum lupta pentru titlu s-a incheiat, Poli Timisoara si FC Vaslui se vor lupta de la distanta in ultima etapa pentru ultimul loc care duce in preliminariile Ligii Campionilor.

Onlinesport


OFICIAL: Otelul e campioana Romaniei, TAS a decis sa nu se mai joace meciul cu Pandurii