Otelul Galati

Se dopeaza galatenii?

Prestatiile incredibile ale celor de la Otelul Galati din startul acestui sezon dau nastere unei noi ipoteze. Cu un trecut controversat de antrenor, Dorinel Munteanu este banuit ca le-ar fi dat substante interzise jucatorilor sai, pentru a spori performantele sportive.
Fara sa straluceasca, Otelul Galati a ajuns pe primul loc in Liga 1 avand ca principala caracteristica rezitenta fizica. Modul in care alearga baietii lui Dorinel a dat nastere unor zvonuri care umbresc din nou activitatea celui mai longeviv jucator din istoria echipei nationale.

Ziarul National a lansat o ipoteza conform careia prestatiile bune ale galatenilor se datoreaza si uzului de substante interzise. Ultimii ani din cariera lui Dorinel sunt legati de astfel de informatii, insa "Neamtul" nu a fost prins pana acum.

In sezonul 2006-2007, inaintea meciului cu CFR Cluj, patronul echipei FC Timisoara a solicitat control anti-doping pentru Dorinel Munteanu. In acel sezon, Munti a mai fost banuit si de sefii celor de la FC National si Pandurii de astfel de practici.

Un alt motiv de indoiala asupra evolutiilor celor de la Otelul este chiar Marius Stan. Acesta a condus, la sfarsitul anilor '90, Rocar Bucuresti, alaturi de Silviu Dumitrescu si Vasile Silaghi, cuplul renumit pentru medicatiile suspecte acordate jucatorilor.

Oficialii galatenilor au negat vehement aceasta ipoteza: "Ne dopam cu victorii", au spus ei.

Onlinesport


Se dopeaza galatenii?