Otelul Galati

Dorinel Munteanu: "Obiectivul nostru este sa acumulam mai multe puncte decat in sezonul trecut"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, cu ocazia prezentarii noilor achizitii, ca formatia sa are ca obiectiv pentru noul sezon competitional sa acumuleze mai multe puncte decât în precedentul campionat.

"Ne-am pregatit foarte bine în aceasta vara. Îmi doresc sa avem o crestere în calitatea jocului, iar, ca obiectiv, vrem sa strângem mai multe puncte decât în sezonul precedent. Nu vorbim de cupe europene, ci de un numar de puncte mai mare decât în campionatul trecut, când am terminat la doar trei puncte de Liga Europa (n.r. - Otelul a terminat sezonul pe locul 8, cu 50 de puncte). Consider ca este un obiectiv realizabil si ma bazez pe faptul ca avem continuitate, nu am pierdut jucatori si cred ca formam o echipa omogena”, a spus Munteanu.

Referitor la favoritele la titlu în sezonul competitional 2010/2011, tehnicianul echipei Otelul Galati a mentionat ca nu crede ca CFR este favorita certa. "Nu cred ca este CFR Cluj favorita certa la titlul de campioana. Sunt foarte multe puncte puse în joc, se pot întâmpla multe în timpul campionatului. Cred însa ca omogenitatea are un rol important în evolutia unei echipe si de aceea cred ca echipele mai omogene pleaca deja cu un avantaj”, a precizat Dorinel Munteanu.

Gruparea Otelul Galati si-a prezentat, miercuri, noile achizitii si noul echipament de joc în vederea sezonului competitional 2010/2011.

Mediafax



Dorinel Munteanu: "Obiectivul nostru este sa acumulam mai multe puncte decat in sezonul trecut"