Otelul Galati

Florin Cernat, aproape de Otelul Galati

Mijlocasul lui Dinamo Kiev, Florin Cernat, a ajuns la un acord verbal cu oficialii Otelului Galati pentru a evolua din iarna sub comanda lui Petre Grigoras.

Fotbalistul, tras pe linie moarta, la Kiev, a fost dorit si in vara de Otelul, sub forma de imprumut, insa atunci ucrainienii au cerut 1,5 milioane de euro, insa numai ca transfer definitiv.

Cernat va intra curand in ultimele sase luni de contract si conform regulamentului poate semna cu orice echipa in cazul in care la actualul club a evoluat cel putin trei ani, cee ce s-a si intamplat.

Fostul international roman a fost convins deja de Marius Stan sa aleaga Otelul, mai ales ca acolo s-a format ca jucator.

Ajuns la 28 de ani, Cernat, care are si 14 selectii la echipa nationala, a evoluat pentru Otelul pana in anul 2000, atunci cand a fost achizitionat de Dinamo. In 2001 a ajuns la Dinamo Kiev, insa odata cu trecerea timpului a pierdut prima echipa, iar in sezonul trecut chiar a fost imprumutat in Croatia, la Hajduk Split.

Pe langa Otelul, de serviciile lui Cernat s-a interesat si liderul la zi al Ligii I, Dinamo, care are mare nevoie de un mijlocas de creatie.


Florin Cernat, aproape de Otelul Galati