FC Vaslui

Hizo, dat afara de la Vaslui. Sabau preia echipa!

Scandal monstru la FC Vaslui vineri dimineata. Viorel Hizo a fost dat afara de la Vaslui dupa o cearta violenta cu cei din conducerea clubului, iar Ioan Ovidiu Sabau are cele mai mari sanse sa fie noul antrenor principal incepand de sambata, cand va ajunge in Antalya.
Adrian Porumboiu a fost scos din sarite de ultimele decizii pe care Viorel Hizo le-a luat. La cererea jucatorilor, Hizo a anulat cantonamentul din Poiana pentru a merge mai devreme in Turcia, iar joi a fost de acord cu o greva a jucatorilor nemultumiti ca au restante salariale.

Finantatorul vasluienilor nu a stat pe ganduri si l-a dat afara in suturi pe Hizo, punand tunurile pe el intr-o interventie televizata.

"Nu pot sa fiu multumit ca am iesit din cupele europene, ca sunt pe locul 7... Ei sunt platiti, de departe, cel mai bine din Liga 1. Mi-am dat seama ca nu se mai poate continua in ritmul asta. Chiar in halul asta am ajuns, sa fiu discreditat? Nu suntem nici primul, nici ultimul club care face treaba asta", a spus Adrian Porumboiu la sportro.

Referitor la numele viitorului antrenor, Porumboiu a mentionat ca nu are inca o idee. Surse credibile il dau ca sigur pe Ioan Ovidiu Sabau la Vaslui.

"Platesc ce-i de platit si ne despartim de Hizo. Am scapat eu de Lopez Caro, daramite de Hizo. Numele inlocuitorului il vom afla, deocamdata nu-l stiu nici eu", a completat Porumboiu.

Onlinesport


Hizo, dat afara de la Vaslui. Sabau preia echipa!