FC Vaslui

Hizo a ratat jackpot-ul vietii

Viorel Hizo are cu adevarat motive sa fie suparat pentru ca a ratat titlul. Antrenorul vasluienilor a ratat o prima uriasa pentru ca a ratat castigarea titlului, insa pastreaza sperante infime pana dupa ultim etapa.
In contractul pe care l-a semnat anul trecut, Hizo a avut trecuta o clauza conform careia va primi 1 milion de euro daca va duce echipa in grupele Ligii Campionilor.

Cum titlul a fost deja ratat, Hizo a fost un car de nervi in ultima vreme, dezamagit ca nu va putea incasa bonusul. Hizo mai are insa sanse sa puna mana pe milionul de euro, dar mai intai trebuie sa termine pe locul doi in Liga 1, pentru a participa in preliminariile Ligii Campionilor.

Si jucatorii vasluieni au ratat prime uriase, cele mai mari din istoria fotbalului romanesc. Jucatorii obisnuiti aveau prime intre 100 si 200 de mii de euro, in timp ce prima lui Adailton se ridica la 500 de mii de euro.

Totusi, aceste prime vor fi valabile si pentru sezonul urmator, cand vasluienii isi propun din nou sa atace castigarea titlului.

Onlinesport


Hizo a ratat jackpot-ul vietii