FC Vaslui

Porumboiu, in razboi cu toata lumea

Finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anuntat ca intentioneaza sa dea in calcul FIFA, LPF si FRF, dupa ce moldovenii au primit interdictie la transferuri.
Porumboiu sustine ca motivul pentru care FC Vaslui nu poate sa faca transferuri nu are legatura cu gruparea moldava, iar din acest motiv Porumboiu ia in calcul o varianta surprinzatoare.

"FIFA a ignorat toate hotarârile comisiilor LPF privind litigiul cu Ljubinkovic, din motive de paritate. FRF avea comisii paritare, dar nu a facut nimic pentru a rezolva acest caz, iar regulamentele forului international spun ca federatiile nationale trebuie sa judece astfel de cazuri, asa ca ne-au întors. Pâna la urma, mai avem o cale de atac, la TAS. Noi am facut investitii pentru a lua titlul, dar ceea ce se întâmpla nu este normal.

Am încasat o amenda de 500.000 de euro pentru o restanta de 14.000 de euro, plus doua perioade de transferuri în care sa nu putem aduce jucatori. Suntem pur si simplu torturati. Suntem dispusi sa dam si FIFA si LPF si FRF în judecata, sa plateasca forurile care au gresit decizia în cazul Ljubinkovic", a spus Porumboiu la gsptv.

Onlinesport


Porumboiu, in razboi cu toata lumea