FC Vaslui

Costly, aproape de un transfer surpriza in Germania

Impresarul fostului vasluian Carlo Costly sustine ca jucatorul sau a primit o oferta extrem de tentanta din Bundesliga, pe care se gandeste sa o accepte.
"Sunt multe oferte pentru Costly, dar cea mai serioasa si cea mai atractiva din acest moment este din Germania, dar nu pot dezvalui numele echipei care il vrea. De asemenea, avem oferte din China si Japonia, sunt si ele foarte atractive, insa cea din Germania este peste ele. Din China sunt mai multe oferte. Cu o echipa, contractul este deja pregatit, trebuie doar sa mai semneze, insa ramane de vazut", a explicat De Feis.

Chiar daca nu a mai jucat de jumatate de an, Costly  ramane un jucator atractiv pentru mai multe echipe, din doua motive.

"In primul rand, este un jucator de clasa care si-a demonstrat calitatile, iar celalalt aspect este din punct de vedere comercial, deoarece clubul care il va transfera nu va mai fi nevoit sa plateasca 2 milioane de euro, asa cum solicita Vasluiul", a mentionat De Feis.

Impresarul jucatorului a precizat ca situatia lui Costly se va clarifica in luna decembrie. Pana atunci, jucatorul care a fost chemat din nou la nationala statului Honduras se pregateste in Mexic, cu Cruz Azul.

Onlinesport


Costly, aproape de un transfer surpriza in Germania