FC Vaslui

Lopez Caro va fi sanctionat dupa ce nu s-a prezentat in fata comisiei de disciplina

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Vaslui, Ciprian Damian, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca antrenorul Juan Ramon Lopez Caro nu s-a prezentat în fata Comisiei de Disciplina a clubului si va fi sanctionat pecuniar.

"În cursul zilei de astazi (n.r. - luni), când era programata întrunirea Comisiei de Disciplina pentru a analiza cazul lui Lopez Caro, s-a prezentat avocatul acestuia, Josep Vandellos, fara niciun fel de împuternicire. Chiar daca ar fi avut si acea hârtie, cercetarea disciplinara se poate face doar în prezenta fizica a persoanei vizate. Avocatul Vandellos a sustinut ca el este un soldat, nu general, asa ca nu a semnat nici prezenta lui la cercetarea disciplinara. Noi îl vom sanctiona disciplinar pe Lopez Caro cu o sanctiune pecuniara, contractul lui cu clubul FC Vaslui fiind în derulare", a declarat Ciprian Damian.

Oficialul clubului moldav sustine ca Lopez Caro este în continuare angajatul SC Sporting Club SA Vaslui, în ciuda faptului ca tehnicianul spaniol a anuntat, printr-o casa de avocatura care il reprezinta ca si-a reziliat contractul cu gruparea vasluiana.

"Pâna astazi, Lopez Caro a fost suspendat din functia de antrenor, nu dat afara. Statutul Antrenorului specifica foarte clar, la articolul 26, aliniatul 6, ca indiferent de modalitatea de încetare a relatiilor contractuale dintre antrenor si club, contractul de munca semnat de parti va ramâne în vigoare pâna la data pronuntarii unei decizii definitive si irevocabile de catre o instanta de judecata. În aceste conditii, Lopez Caro este înca angajatul clubului, iar daca nu se va prezenta în continuare la serviciu, vom proceda în consecinta si vom merge pe desfacerea contractului de munca. Avocatii lui Lopez Caro au spus ca ei asteapta hotarârea de la TAS si ca nu-i intereseaza nicio hotarâre a unei instante din România", a conchis Damian.

Lopez Caro a fost suspendat din functie, în urma unei decizii luate, în urma cu opt zile, de Consiliul de Administratie al FC Vaslui, care a precizat ca antrenorul spaniol urmeaza sa fie cercetat disciplinar. Conducatorii clubului îi reproseaza lui Caro rezultatele slabe ale echipei, dar si modul în care a pregatit formatia.

Mediafax



Lopez Caro va fi sanctionat dupa ce nu s-a prezentat in fata comisiei de disciplina