FC Vaslui

MM Stoica, interzis la Vaslui

Chiar daca Lopez Caro va fi cel mai probabil demis joi din functia de antrenor principal al echipei FC Vaslui, Mihai Stoica a primit interdictie din partea lui Adrian Porumboiu. Intre cei doi a intervenit o ruptura, desi se parea ca nu s-au despartit din cauza unui conflict. De la un salariu de nabab, MM va lucra de acum inainte pe o suma de patru ori mai mica decat la Vaslui.
MM Stoica s-a declarat nemultumit de conditiile gasite la Vaslui, fapt ce l-a deranjat pe Adrian Porumboiu, care a explicat: "Nu stiu la ce s-a referit. Poate la faptul ca la Vaslui mergem cu charterul in deplasari, iar la Urziceni mergea cu autocarul".

Deranjat de declaratiile lui MM, Porumboiu i-a inchis usa definitiv, astfel ca fostul manager al Urziceniului va trebui sa se concentreze asupra carierei in televiziune.

"Nu, nu se mai pune problema sa revina MM, indiferent de antrenor. A venit, a batut palma, a plecat... Mie mi-a spus ca pleaca din alte motive, nu din cele declarate ulterioare", a adaugat Porumboiu.

Revenirea la Digi Sport reprezinta pentru MM o adevarata lovitura financiara. MM ar fi primit la Vaslui 20 de mii de euro pe luna, insa acum va trebui sa se multumeasca cu o suma de patru ori mai mica pentru cele sase aparitii saptamanale la televiziune.

Onlinesport


MM Stoica, interzis la Vaslui