FC Vaslui

Spaniolii prezinta 'cosmarul lui Lopez Caro'

In timp ce Adrian Porumboiu il prezinta pe Lopez Caro ca pe un adevarat profitor dornic sa primeasca milionul de euro, presa din Spania relateaza episoade din "cosmarul" pe care fostul galactic il traieste la Vaslui.
"Cosmarul lui Lopez Caro" - a titrat El Correo, care continua: "Antrenorul ramane la Vaslui in ciuda presiunilor patronului de a-l face sa demisioneze".

Publicatia iberica prezinta modul in care Lopez Caro a fost prezentat cu fast, pentru ca in doar cateva luni sa ajunga la statutul de indizerabil.

"Cu un aer de gradoare, echipa galben-verde a inceput campkionatul cu cateva infrangeri si cu o eliminare din Liga Europa impotriva lui Lille. Departe de planurile patronului, fostul arbitru Adrian Porumboiu, un om care conduce clubul in stilul unui dictator. Cuvantul sau este o lege. Acest fermier l-a angajat pe antrenorul andaluzian cu gandul de a construi un proiect care sa transforme Vasluiul intr-o echipa dominanta in campionatul Romaniei si pe plan continenental. [...]

Dar constructia a inceput in mijlocul unei furtuni, rezultatele au intarziat sa apara, iar cea mai dureroasa a fost infrangerea cu Steaua. Domnul Porumboiu a fost neros. Investitia se evapora. [...] Scopul lui Porumboiu era unul singur: antrenorul sa renunte la contract fara sa primeasca un milion de euro, suma din contract. Pentru a-si atinge scopul, Porumboiu a folosit mijloace extinse. La sfarsitul lui August, spre exemplu, a angajat un grup de fani pentru a protestat impotriva lui Caro. [...]

Lopez Caro nu s-a predat nici dupa ce jucatorii nu au sosit la antrenament. Ba dimpotriva, rezultatele au venit. Trei victorii consecutive si o remiza, iar Vaslui a urcat la mijlocul clasamentului. Insa situatia nu s-a schimbat! A fost nevoie sa apeleze la bodyguarzi dupa ce aproximativ 20 de suporteri, platiti de catre club l-au anuntat ca strang milion de euro, i-au lovit masina si i-au promis ca ii vor face viata imposibila", a scris sursa citata.

Onlinesport


Spaniolii prezinta 'cosmarul lui Lopez Caro'