FC Vaslui

Avocatul lui Lopez Caro da din casa in presa spaniola

Josep Vandellos, avocatul antrenorului echipei FC Vaslui, a declarat ca Juan Ramon Lopez Caro nu si-a primit salariul din luna iulie si a adaugat ca oficialii clubului se implica în activitatea tehnicianului, informeaza editia electronica a cotidianului As, care citeaza agentia EFE.

Vandellos a afirmat ca oficialii gruparii i-au cerut lui Lopez Caro sa nu-l foloseasca pe jucatorul spaniol Alejandro Campano. "Lopez Caro nu a acceptat presiunile, astfel ca legitimatia jucatorului a fost declarata pierduta", a spus avocatul.

Însa presedintele Consiliului de Administratie al FC Vaslui, Ciprian Damian, a negat atât faptul ca antrenorul este neplatit, cât si implicarea conducerii clubului în activitatea tehnicianului, a scris sursa citata.

Din cauza rezultatelor slabe înregistrate de FC Vaslui în primele etape, conducatorii clubului au încercat sa-l faca pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în aceasta vara, sa-si dea demisia pentru a nu-i plati clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro. Însa Caro a refuzat sa plece, în ciuda presiunilor la care a fost supus, iar echipa a obtinut trei victorii consecutive în campionat, în ultimele trei etape ale Ligii I.

Juan Ramon Lopez Caro a semnat, la jumatatea lunii iunie, un contract valabil pe trei ani cu FC Vaslui.

Mediafax



Avocatul lui Lopez Caro da din casa in presa spaniola