FC Vaslui

Lopez Caro vrea sa-l bucure pe Porumboiu cu o victorie de ziua lui

Antrenorul formatiei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, vineri, ca i-ar placea sa-i faca drept cadou finantatorului Adrian Porumboiu un meci bun si o victorie de ziua lui, în partida pe care o va disputa sâmbata, în campionat, împotriva celor de la Gloria Bistrita.

"Mi-ar placea sa-i facem cadou domnului Porumboiu un meci bun si o victorie în partida de sâmbata. Echipa stie cât de important este meciul cu Gloria Bistrita, mai ales ca tot ceea ce ne-a mai ramas în actualul sezon este campionatul. Întâlnim echipa care-mi place cel mai mult cum joaca în campionat, chiar daca nu ocupa o pozitie foarte buna în clasament. Gloria Bistrita este o echipa bine asezata si are jucatori interesanti, atât ca individualitati cât si în plan colectiv", a declarat, vineri, Lopez Caro.

Tehnicianul spaniol considera ca lupta în campionat ramâne deschisa, iar podiumul se va stabili în ultimele etape din retur. "Ultimele etape din campionat vor fi decisive. Pentru noi este important sa muncim etapa de etapa si sa ramânem cu picioarele pe pamânt, indiferent de rezultate", a conchis Lopez Caro.

FC Vaslui va întâlni, sâmbata, de la ora 18.00, pe teren propriu, formatia Gloria Bistrita, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I.

Mediafax


Lopez Caro vrea sa-l bucure pe Porumboiu cu o victorie de ziua lui