FC Vaslui

Lopez Caro a condus, luni, antrenamentul echipei FC Vaslui

Dupa doua zile de pauza, jucatorii echipei FC Vaslui s-au antrenat din nou, luni, de aceasta data chiar sub comanda contestatului tehnician spaniol Lopez Caro.

Potrivit presedintelui CA al FC Vaslui, Ciprian Damian, tehnicianul spaniol a trimis un fax catre clubul vasluian în care sustine ca nu recunoaste nicio decizie a conducerii si considera hotarârile acesteia drept ilegale.

Luni, Lopez Caro a condus antrenamentul alaturi de secunzii Jose Maqueda si Laurentiu Rosu.

Membrii CA al FC Vaslui se vor întâlni astazi la ora 13.00, pentru a discuta situatia lui Lopez Caro.

Echipa FC Vaslui a obtinut doar cinci puncte în primele sase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearca sa-l faca pe antrenorul spaniol Juan Ramon Lopez Caro, angajat în aceasta vara, sa-si dea demisia pentru a nu-i plati clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

Conducerea clubului si tehnicianul iberic sunt în conflict deschis din aceasta saptamâna, în care jucatorii au refuzat sa se antreneze, potrivit lui Caro, sau au avut liber, potrivit lui Adrian Porumboiu.

Jucatorii echipei nu s-au prezentat la antrenamente miercuri si joi, tehnicianul spaniol considerând ca este împiedicat sa-si desfasoare activitatea deoarece fotbalistii i-au boicotat sedintele de pregatire.

Însa conducerea clubului a precizat ca era normal ca jucatorii sa nu se prezinte la pregatire doarece au primit liber chiar de la tehnician, care s-a razgândit ulterior si a programat antrenamente în cele doua zile

La antrenamentul de vineri dimineata, Caro i-a informat pe jucatori ca vor avea liber sâmbata si duminica, ceea ce l-a determinat pe finantatorul Adrian Porumboiu sa afirme ca decizia tehnicianului "este o provocare ordinara" si o "bataie de joc".

Mediafax



Lopez Caro a condus, luni, antrenamentul echipei FC Vaslui