FC Vaslui

Porumboiu: "Voi chema un specialist la echipa"

Finantatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, vineri, ca va aduce un specialist la echipa dupa ce antrenorul Juan Ramon Lopez Caro i-a anuntat pe fotbalisti ca sunt liberi sâmbata si duminica în conditiile în care formatia moldoveana are cinci puncte în clasamentul Ligii I.

"Voi chema un specialist la echipa sa vada ce se întâmpla în momentul de fata. Nu putem lasa asa lucrurile, în conditiile în care avem doar cinci puncte. Îmi ajunge, e normal sa aducem acest specialist mai ales ca Lopez Caro a anuntat ca mâine nu vine la antrenament", a spus Porumboiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Porumboiu crede ca antrenorul Lopez Caro vrea doar "sa faca scandal si sa creeze o diversiune". "Nu stiu când va sosi specialistul de care vorbesc. Eu nu-i cer lui Caro nimic mai mult decât sa-si vada de treaba lui si sa respecte ce are de facut. Lopez Caro si ceilalti cu care a venit sunt pusi aici doar pe scandal si pentru a crea diversiune. Ce face el nu este profesionalism. Daca se merge în ritmul asta, Vasluiul va fi probabil în anonimat si se va bate undeva la mijlocul clasamentului. Eu nu accept acest lucru în conditiile în care am investit atâtia bani în aceasta echipa", a mai spus el.

FC Vaslui a obtinut doar cinci puncte în primele sase etape ale Ligii I, ocupând locul 14 în clasament, iar oficialii clubului încearca sa-l faca pe antrenorul spaniol, angajat în aceasta vara, sa-si dea demisia pentru a nu-i plati clauza de reziliere a contractului, în valoare de un milion de euro.

Conducerea clubului si tehnicianul iberic sunt în conflict deschis din aceasta saptamâna, în care jucatorii au refuzat sa se antreneze, potrivit lui Caro, sau au avut liber, potrivit lui Adrian Porumboiu.

Jucatorii echipei nu s-au prezentat la antrenamente miercuri si joi, tehnicianul spaniol considerând ca este împiedicat sa-si desfasoare activitatea deoarece fotbalistii i-au boicotat sedintele de pregatire.

Însa conducerea clubului a precizat ca era normal ca jucatorii sa nu se prezinte la pregatire doarece au primit liber chiar de la tehnician, care s-a razgândit ulterior si a programat antrenamente în cele doua zile

La antrenamentul de vineri dimineata, Caro i-a informat pe jucatori ca vor avea liber sâmbata si duminica, ceea ce l-a determinat pe finantatorul Adrian Porumboiu sa afirme ca decizia tehnicianului "este o provocare ordinara" si o "bataie de joc".

Mediafax



Porumboiu: "Voi chema un specialist la echipa"