FC Vaslui

Sedinta decisiva la Vaslui. Vine Grigoras?

Conducerea tehnica a clubului FC Vaslui a fost anuntata ca trebuie sa prezinte un raport in fata lui Adrian Porumboiu. Cele doua parti se vor intalni luni seara, iar Adrian Porumboiu este hotarat sa ii dea afara pe Lopez Caro si pe oamenii sai.
Finantatorul vasluienilor a ajuns la capatul rabdarii si, dupa ce a mimat public suportul fata de Lopez Caro, a hotarat sa treaca la masuri radicale, iar cel mai probabil spaniolul va fi demis.

Adrian Porumboiu l-a anuntat pe Lopez Caro ca trebuie sa prezinte luni seara concluziile dupa primele sase etape si perspectivele pe care le vede la Vaslui.

Soarta lui Lopez Caro a fost in proportie de peste 90% decisa, astfel ca spaniolul trebuie sa fie extrem de convingator pentru a continua pe banca moldovenilor.

Cum sansele ca Lopez Caro sa continue sunt minime, Adrian Porumboiu s-a gandit si la o varianta pentru inlocuirea spaniolului, favorit fiind Petre Grigoras, antrenorul dorit si de Unirea Urziceni si Astra Ploiesti.

Petre Grigoras i-a fost propus lui Adrian Porumboiu de Dumitru Dragomir, cu care discuta des despre problemele de la Vaslui.

Onlinesport


Sedinta decisiva la Vaslui. Vine Grigoras?