FC Vaslui

Vasluienii il pun la zid pe Costly: "E sclavul impresarului sau"

Presedintele clubului FC Vaslui, Ciprian Damian, sustine ca atacantul hondurian Carlo Costly a incasat 190 de mii de euro in cele sase luni petrecute la Vaslui. Damian a acuzat ca in spatele dezertarii lui Costly se afla impresarul acestuia, care doreste sa il transfere liber de contract.
"Domnul Costly mai are contract cu FC Vaslui înca 3 sezoane. El a jucat pâna acum 6 luni, perioada pentru care a primit 190 de mii de euro. Ceea ce a aparut în presa ca si declaratii ale domnului Costly sunt doar minciuni. Ceea ce a aparut prin presa cum ca domnul Porumboiu s-ar fi întâlnit cu jucatorul Carlo Costly la nu stiu ce hotel sunt pure inventii.

Atâta timp cât fotbalistul mai are 3 ani de contract cu FC Vaslui nu avem ce negocia. Practic, Costly este sclavul impresarului sau care nu vrea altceva decât sa îl faca sa plece de la Vaslui liber de contract", a spus Ciprian Damian.

Carlo Costly a fost saptamana trecuta in Romania, insa a plecat dupa doar cateva zile. El sustine ca mai are contract doar un an cu FC Vaslui si acuza conducerea moldovenilor ca nu i-a platit salariul pe ultimele sase luni.

Onlinesport



Vasluienii il pun la zid pe Costly: "E sclavul impresarului sau"