FC Vaslui

Costly neaga scandalul sexual: "Porumboiu e un vagabond"

Carlo Costly este total deranjat de dezvaluirile despre scandalul sexual in care ar fi fost implicat in Romania si a negat inca o data ca ar fi fost amenintat cu moartea. Costly il ataca din nou pe Adrian Porumboiu, despre care spune ca se afla in spatele acestui scandal.
"Este o problema ca imaginea mea a devenit negativa. Este o problema pe care o sa o rezolv, este incredibil ce s-a intamplat. Eu sunt calm, deoarece totul se va rezolva la FIFA. Am revenit vineri din Romania, unde m-am intalnit cu managerul la Bucuresti, iar apoi am mers la Vaslui, unde nu am rezolvat nimic. Am vazut bilantul bancar si nu aveam nimic. Presedintele crede ca poate manipula pe toata lumea, dar mai corect este sa rezolvam totul la FIFA. Cand am fost in Romania, Porumboiu mi-a spus ca daca nu semnez un contract nou va dezvalui anumite lucruri despre mine.

I-am spus sa faca ce vrea, pentru ca nu semnez nimic. A doua zi a vorbit cu Onlinesport (n.n. lucru neadevarat), unde au aparut toate aceste speculatii. Sunt calm deoarece stiu cine sunt, stiu ca nu am avut nicio treaba cu o femeie sau cu vreun grec! Tot ce se spune este o minciuna si as vrea ca cei care spun aceste lucruri despre mine sa se afle in locul meu! Este o minciuna totala din partea acestui domn (n.n. Adrian Porumboiu), care de fapt este un vagabond", a spus Carlo Costly pentru Diez.

De asemenea, prietena atacantului hondurian a sustinut ca are incredere totala in Carlo Costly, deoarece in acea perioada se afla la Vaslui.

"Sunt sigura ca totul este o minciuna. Il cred pe Carlo, am fost cu el cand a fost accidentat si totul este o inventie deoarece nimic nu s-a intamplat. Abia putea sa mearga, este ilogic  sa mearga intr-un asemenea loc. Am hartii prin care pot dovedi ca eram acolo in acele zile", a afirmat prietena lui Costly.

Porumboiu: Lui Costly i s-a pus pistolul la tampla


In schimb, finantatorul vasluienilor a sustinut ca povestea conform careia Costly ar fi fost amenintat cu pistolul este adevarata.

"Ce ar fi vrut, sa stea sa bea pana la 4 dimineata, sa se accidenteze si sa iasa cu femeia altuia si dupa aia sa il ameninte barbatul aleia cu pistolul? Ca asta e adevarat, chiar i-a pus grecul acela pistolul la tampla, pentru ca a iesit cu femeia lui. Am inteles ca erau chiar prieteni si i-ar fi luat femeia aluia, deci la asa ceva s-a ajuns. Cica ar mai fi spus ca nu i-am platit noi operatia din Italia. Noi am vrut sa il trimitem la doctorul Pompiliu Popescu si ii aranjasem sa mearga in Germania sa se opereze, dar s-a dus el, de capul lui. Cand va veni, va suporta consecintele Regulamentului de Ordine Interioara si ale prevederilor FIFA, ale UEFA. Are un contract semnat si trebuie sa si-l respecte. El nu s-a accidentat ca l-a faultat Panin sau mai stiu eu cine, ci pentru ca bause un litru de vodca. L-a faultat vodca pe el", a afirmat Porumboiu la sptfm.

Onlinesport


Costly neaga scandalul sexual: "Porumboiu e un vagabond"