FC Vaslui

Scandal cu sex si mafioti la FC Vaslui

O poveste incredibila a zguduit Vasluiul. Telenovela verii in Moldova - dezertarea lui Carlo Costly - atinge punctul culminant. Atacantul hondurian nu vrea sa se mai intoarca in Romania deoarece este amenintat de un om de afaceri grec cu moartea! Costly a facut sex cu nevasta acestuia si a fost amenintat cu pistolul, astfel ca nu mai are de gand sa revina in tara noastra.
Inceputul acestei povesti cutremuratoare isi are locul undeva in luna aprilie, dupa meciul cu CFR Cluj. Accidentat, Costly a vrut sa treaca peste dezamagirea ratarii turneului final din Africa de Sud printr-o aventura cu iubita unui om de afaceri grec din Vaslui, informeaza Pro Sport.

Patron al barului El Salbador, omul de afaceri grec a aflat rapid despre idila dintre Costly si iubita sa si a inceput sa il caute pe hondurian prin tot orasul.

Intr-un sfarsit a dat de el si l-a amenintat cu pistolul. "Daca mai calci pe aici, o patesti!" - a sunat amenintarea care l-a facut pe Costly sa plece cu trei zile mai devreme decat era programat din Romania.

Costly si-a inchis telefoanele si nu le-a mai raspuns oficialilor de la FC Vaslui, insa s-a plans in tara sa natala ca Romania este o tara de mafioti.

El nu mai vrea sa revina la Vaslui de teama omului de afaceri grec si pentru a ascunde adevarul de familia sa a folosit pretextul datoriilor pe care moldovenii le-ar avea pentru el.

Veste buna pentru Costly

Carlo Costly ar putea reveni in cele din urma in Romania. Patronul grec a inchis barul El Salbador si se gandeste serios sa plece din Romania, din cauza problemelor financiare pe care le traverseaza. Astfel, Costly ar putea reveni la Vaslui, insa isi va pazi de fiecare data spatele.

Onlinesport


Scandal cu sex si mafioti la FC Vaslui