FC Vaslui

FC Vaslui il acuza pe Costly de manevre

In urma interviului cu Carlo Costly, conducerea clubului FC Vaslui a negat ca ar avea datorii fata de atacantul hondurian, care nu s-a prezentat la antrenamentele din ultima luna. Iata aici comunicatul vasluienilor.
"În ceea ce priveste declaratiile jucatorului Carlo Costly aparute în mass-media locala si nationala, acestea nu sunt altceva decât inventii si declaratii mincinoase ale fotbalistului hondurian. Fotbalistul are toate obligatiile financiare achitate la zi, fapt care se poate demonstra foarte usor prin ordinele de plata. Situatia la care s-a ajuns nu este de fapt decât o strategema pusa la cale de Carlo Costly si asa-zisii lui impresari de a pleca liber de contract de la Vaslui.

Daca este adevarat ca nu a fost platit, atunci regulamentul este foarte clar si jucatorul poate pleca liber de contract, în schimb noi demonstram cu documnte de plata ca am fost corecti cu jucatorul. Asa zisa teama nu exista si nu poate sa existe de vreme ce ne-am purtat cu fotbalistul cât se poate de elegant. Cu atât mai surprizatoare sunt declaratiile lui Costly, fiind vorba de un jucator care are semnat un contract cu clubul nostru valabil înca 3 ani de zile", se arata în comunicatul SC Vaslui.

Apasa aici pentru a citi interviul in care Carlo Costly il pune la zid pe Adrian Porumboiu


FC Vaslui il acuza pe Costly de manevre