FC Vaslui

Kuciak il ataca si el pe Porumboiu

Cu doar cateva zile inainte de startul noului sezon, situatia de la Vaslui este extrem de tensionata. Dupa hondurianul Carlo Costly, a venit randul lui Dusan Kuciak sa il atace pe Adrian Porumboiu. Portarul slovac se afla in acest moment in Romania, insa nu este primit la antrenamente de Lopez Caro.
"M-am intors in Romania, insa patronul Porumboiu nu vrea sa discute cu mine. Stiu de ce se intampla lucrul acesta, dar nu pot face nimic. Nu pot sa fiu de acord cu ce mi-a propus clubul. Despre ce este vorba? Nu pot sa spun momentan", a spus Kuciak.

Inainte de plecarea la Campionatul Mondial, Kuciak afirmase ca isi doreste sa plece de la Vaslui. Intre timp, Kuciak este mult mai hotarat sa plece din Romania.

"Bineinteles ca vreau sa plec. De fapt, dorinta mea a crescut de cateva sute de ori fata de ultima data cand am fost in Romania", a explicat portarul slovac.

FC Vaslui i-a fixat lui Kuciak un pret de 2 milioane de euro, insa jucatorul dorit de West Bromwich Albion spune ca pretentiile lui Adrian Porumboiu sunt exagerate.

"Am incredere in impresarul meu, perioada de transferuri abia a inceput. Dar suma de 2 milioane de euro este total irealistica pentru un jucator care mai are contract pentru inca un an. Traiesc un cosmar, dar nu este o surpriza pentru mine, ma asteptam la asa ceva", a incheiat Kuciak.

Onlinesport


Kuciak il ataca si el pe Porumboiu