FC Vaslui

Portarul Vasluiului detine un record de invidiat

Vytautas Cerniauskas, portarul transferat in aceasta vara de FC Vaslui, se mandreste cu un record de invidiat in tara sa natala, Lituania. Internationalul de tineret le-a luat ochii mai multor echipe importante din Europa, insa in cele din urma a ajuns la Vaslui.
Fotbalistul care a debutat in amicalul disputat vineri cu RBC Roosendaal, terminat la egalitate (1-1), a semnat un contract valabil pe patru ani cu gruparea lui Adrian Porumboiu.

El provine de la FK Ekranas, echipa in poarta careia a impresionat in ultimii doi ani. Aici, Cerniauskas a evoluat in 58 de meciuri si a reusit performanta ca in 33 dintre ele sa nu incaseze gol.

Ajuns la Vaslui, Cerniauskas spera sa se impuna ca titular, desi momentan are handicapul lipsei de comunicare.

"FC Vaslui isi cauta in acest moment portarul titular, asa ca o sa dau totul pentru a fi eu acela. Nu va fi usor, deoarece Vaslui este o echipa puternica.  Pana in acest moment am probleme din cauza limbii, deoarece aici se vorbeste doar in limba romana si spaniola", a explicat portarul vasluienilor.

Dupa doar cateva zile la Vaslui, Cerniauskas se declara impresionat de conditiile gasite in tara noastra.

"Clubul mi-a lasat o impresie buna. Traiesc si mananc impreuna cu colegii mei, am tot ce imi doresc la dispozitie. Este un lucru important, deoarece fotbalistii trebuie sa se gandeasca doar la meseria lor", a adaugat portarul in varsta de 21 de ani.

Onlinesport


Portarul Vasluiului detine un record de invidiat