FC Vaslui

Wisla recunoaste interesul pentru Costly

FC Vaslui poate scapa, in sfarsit, de fugarul Carlo Costly. Polonezii de la Wisla Cracovia au admis interesul pentru atacantul hondurian care nu s-a mai prezentat la antrenamentele din aceasta vara.
Dupa ce l-a trimis la FC Playboy, Porumboiu l-ar putea vinde in cele din urma pe Costly, in Polonia, la Wisla Cracovia. Pentru ca acest lucru sa se intample, Porumboiu trebuie sa mai scada din pret.

"Costly este un jucator care ne place, l-am urmarit inca din momentul in care a jucat in  Polonia si am incercat sa il transferam, dar suma de 2 milioane de euro este prea mare pentru noi", a afirmat presedintele celor de la Wisla, Bogdan Basalaj.

Totusi, Adrian Porumboiu le da o veste buna polonezilor. "Daca am spus ca pretul este de 2 milioane de euro, nu inseamna ca este batut in cuie. Dar sa vina cu o oferta serioasa, nu cu glume", a raspuns Porumboiu.

In orice caz, Costly nu mai are nici o sansa sa ramana la Vaslui, lucru confirmat de unul dintre agentii sai. "Costly nu se va mai intoarce in Romania, acesta este singurul lucru clar din acest moment", a explicat William Defeis.

Onlinesport


Wisla recunoaste interesul pentru Costly