FC Vaslui

Ramon Lopez Caro: "Nu o sa fiu un magician la Vaslui"

Noul antrenor al FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat, miercuri, în cadrul conferintei de presa, ca nu va face minuni la echipa finantata de Adrian Porumboiu, desi îsi doreste clasarea pe un loc superior celui pe care a terminat în actualul sezon, respectiv locul trei.

"Nu o sa fiu un magician la Vaslui, ci un antrenor care sa aduca echipa la un nivel cât mai ridicat. Sper din inima sa nu dezamagesc pe cei care mi-au acordat încredere pentru a antrena pe FC Vaslui. Stiu care este responsabilitatea mea si a noului corp tehnic. Rezultatele nu pot aparea decât prin munca si profesionalism. Desigur, fiind vorba de un proiect nou, vor aparea si probleme. Dar, daca echipa va fi unita, de la domnul Porumboiu pâna la ultimul jucator, atunci nu are cum sa nu apara si rezultatele pozitive", a declarat Ramon Caro.

Desi a evitat sa spuna clar care este obiectivul în noul sezon competitional, tehnicianul vasluienilor sustine ca acesta se va stabili si în functie de potentialul echipei. "Desigur, ne dorim ca obiectiv clasarea pe un loc cât mai sus în clasament. Însa, determinant pentru atingerea lui este potentialul echipei, a carei evaluare o voi face în urmatoarele zile. În functie de acest lucru, voi încerca sa scot maximum pentru a obtine si rezultate", a mai precizat Ramon Caro.

Noul antrenor al echipei moldave a mai subliniat ca a ales Vasluiul, în detrimentul nationalei de tineret a Spaniei, pentru ca a fost convins de finantatorul Adrian Porumboiu, prin proiectul pe care i l-a prezentat la semnarea contractului. "Primordial în alegerea mea a fost ambitia lui Porumboiu, care m-a convins ca are un proiect de viitor. Sunt convins ca este unul realizabil si, prin ceea ce se va realiza si la stadionul municipal, vom avea printre cele mai bune conditii de joc din tara", a conchis Ramon Caro.

Noul antrenor principal a lui FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a semnat un contract valabil pe urmatorii trei ani, odata cu plecarea de la echipa a fostului tehnician Marius Lacatus. El va pregati pe FC Vaslui împreuna cu secunzii Juan Jose Sanchez Maqueda si Laurentiu Rosu, carora li s-a alaturat si preparatorul fizic Cedric Thyus Vieville.

Mediafax


Ramon Lopez Caro: "Nu o sa fiu un magician la Vaslui"