FC Vaslui

Vasluiul pregateste o campanie spectaculoasa de transferuri

FC Vaslui va ramane si in aceasta vara una dintre echipele care va investi cel mai mult in tranferuri. Spre deosebire de ceilalti ani, Adrian Porumboiu a hotarat sa schimbe politica de transferuri, aceasta urmand sa se bazeze pe aducerea jucatorilor romani.
Adrian Porumboiu a avut deja o discutie de principiu cu Marius Lacatus referitoare la campania de transferuri a moldovenilor. Patronul de la Vaslui i-a promis lui Lacatus ca nu va lasa nici un jucator valoros sa plece, ba din contra, ii va satisface toate poftele.

O discutie pe larg despre campania de achizitii va avea loc dupa meciul de la Galati, insa din primele informatii la Vaslui vor sosi in special jucatori romani.

Pe lista vasluienilor se afla Mihai Roman (FC Brasov), Costin Lazar (Rapid) si George Galamaz (Unirea Urziceni). Primul a fost la un pas sa ajunga la Vaslui si in urma cu trei ani, insa in cele din urma Dinu Gheorghe a reusit sa il deturneze cu ajutorul unor inervintii din partea comisiilor LPF.

Costin Lazar este unul dintre jucatorii preferati ai lui Adrian Porumboiu, dar pentru a-l aduce la Vaslui trebuie sa bage serios mana in buzunar. Capitanul Rapidului este dorit si de Lille, care ar oferi 1 milion de euro in schimbul sau.

Si pentru George Galamaz vasluienii trebuie sa se lupte cu mai multe echipe din Liga 1 si din Europa. Pe langa Steaua, Galamaz mai este dorit si in Rusia si Belgia.

"Ne vom indrepta atentia catre jucatori romani in aceasta pauza. Bugetul de achizitii nu l-am stabilit inca, vom vedea pe ce pozitie terminam sezonul si atunci vom lua o hotarare", a explicat Adrian Porumboiu.

Pe lista vasluienilor se mai afla si atacantul celor de la Gloria Bistrita, Junior Moraes, insa acesta nu este o prioritate.

Onlinesport


Vasluiul pregateste o campanie spectaculoasa de transferuri