FC Vaslui

Porumboiu scuipa foc: "Arbitrii executa comenzile unor tuciurii"

Patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a lansat un atac virulent la adresa arbitrilor din Liga I, pe care i-a acuzat voalat ca sunt controlati din umbra de Florin Prunea si Marian Iancu.
"Baiatul a primit comanda sa faca un egal aici si el a trebuit sa execute comanda. Cum sa arati trei minute de prelungire si sa lasi cinci minute? Erau puncte foarte importante. Sunt doua echipe pe care le serveste cu predilectie. Nu dau nume, ca nu are sens. Si lumea se uita ciudat la mine când vorbesc de arbitri straini...

Ce sa facem, omul si-a facut treaba, raporteaza 'Misiune îndeplinita'. Eu n-am niciun arbitru si se spun tot felul de prostii de mine. Le tremura chilotii-n c.. sa execute comenzile unor tuciurii! De sus, din tribune, i se vedea un rânjet de satisfactie. Totul este premedidat, e prost cine crede ca aceste lucruri sunt întâmplatoare", a spus Adrian Porumboiu.

FC Vaslui a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Unirea Urziceni, intr-un meci in care golul ialomitenilor a fost reusit in minutul 90+5.

Onlinesport


Porumboiu scuipa foc: "Arbitrii executa comenzile unor tuciurii"