FC Vaslui

Lacatus: "Cei de la Bistrita stiu sa profite foarte bine de slabiciunile adversarului"

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lacatus, a declarat ca meciul cu Gloria Bistrita, de duminica, pare usor la prima vedere, însa lucrurile sunt mult mai complicate pentru formatia moldoveana, deoarece bistritenii stiu sa profite de slabiciunile adversarilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Poate la prima vedere, ar parea un joc usor, având în vedere situatia din clasament a celor de la Bistrita si faptul ca jucam acasa. Cât de usor va fi, depinde doar de noi, de cum vom aborda aceasta partida. Am avut discutii cu jucatorii si le-am explicat ca nu este cum pare la prima vedere si ca nu le va fi deloc usor. Din ce se observa în acest start de retur, Bistrita este o echipa harnica, disciplinata, cu calitati tehnice deosebite si mai ales care stie sa profite foarte bine de slabiciunile adversarului. Noi trebuie sa facem astfel încât sa nu si le puna în practica toate aceste calitati", a spus, sâmbata, Marius Lacatus.

Tehnicianul considera ca FC Vaslui are nevoie de victorie, tinând cont de perioada grea care urmeaza pentru echipa moldoveana. "Avem nevoie de aceasta victorie, tinând cont ca urmeaza jocuri grele, cu o ritmicitate mare, cu meciuri la fiecare trei-patru zile. De aceea, trebuie sa ne mobilizam si sa privim cu speranta viitorul apropiat pentru a obtine maximum din ceea ce se poate", a adaugat Lacatus.

FC Vaslui va întâlni, duminica, de la ora 16.00, pe teren propriu, formatia Gloria Bistrita, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Mediafax



Lacatus: "Cei de la Bistrita stiu sa profite foarte bine de slabiciunile adversarului"