FC Vaslui

Wesley, la echipa a doua si amendat drastic

Din cauza atitudinii total neprofesioniste a jucatorului Wesley Lopes Da Silva, conducerea FC Vaslui a decis ca fotbalistul sa fie trimis la echipa a doua si totodata sa fie penalizat cu 25% din salariu. Hotararea a fost luata ca urmare a faptului ca jucatorul a refuzat sa joace in meciul cu Gaz Metan Medias, amenintand ca nici in partidele viitoare nu va evolua daca nu-i sunt indeplinite cerintele de marire ale salariului, anunta site-ul moldovenilor.
De asemenea, FC Vaslui anunta opinia publica despre asa-zisa oferta de la Al-Wasl, ca a fost facuta de un impresar, iar clubul arab nu a discutat, sau purtat corespondente directe cu FC Vaslui. Mai mult, fiind contactati de conducerea clubului vasluian, oficialii Al-Wasl si-au declinat interesul pentru jucator. Conducerea FC Vaslui face totusi precizarea ca in cazul unei oferte serioase si avantajoase, ar fi fost dispusa sa-l cedeze pe brazilianul Wesley Lopes.

In cursul zilei de 23 februarie, conducerea administrativa a clubului a purtat discutii cu jucatorul si cu toate ca i s-a oferit un bonus consistent la indeplinirea obiectivului la final de sezon, acesta a refuzat categoric dorind o marire substantiala de salariu, indiferent de indeplinirea obiectivului sau nu. FC Vaslui face precizarea ca Wesley Lopes are achitate toate obligatiile din contract la zi, salariul fiind dealtfel unul dintre cele mai mari din Liga Intai. In functie de modul in care jucatorul Wesley va intelege sa-si respecte contractul cu FC Vaslui, clubul ia in discutie si solicitarea de despagubiri.


Wesley, la echipa a doua si amendat drastic