FC Vaslui

Viorel Hizo: "Nu pot sa spun ca ma nemultumeste rezultatul din meciul cu Vasluiul"

Antrenorul Ceahlaului, Viorel Hizo, a declarat dupa meciul contra lui Sporting Vaslui, scor 1-1, ca nu are ce sa le reproseze jucatorilor sai, fiind multumit de acest rezultat, transmite corespondentul NewsIn.

"Nu pot sa spun ca ma nemultumeste rezulatul din meciul cu Vasluiul. Nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei, chiar ii felicit. Ma bucur ca am marcat dintr-o faza lucrata pe un astfel de teren greu, iar Deaconu merita felicitat ca a dus la bun sfarsit o partida dificila", a spus Hizo.

Hizo a deplans absenta atacantului Viorel Frunza, care a foat suspendat: "Frunza a fost suspendat doua etape dupa intalnirea cu Unirea Urziceni, iar Vali Negru, cel pe care l-a accidentat, joaca fara nicio problema".

La randul sau, presedintele de onoare al moldovenilor, Gheorghe Stefan a spus: "Echipa mea s-a daruit in acest meci. Terenul foarte greu nu ne-a avantajat. Nu cred ca arbitrul a influentat jocul, chiar daca au fost si cateva mici erori".

Presedintele CA al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a afirmat ca formatia sa merita victoria in aceasta intalnire: "Pana la urma am iesit neinvinsi de pe teren, desi meritam victoria. Dupa faza golului, Vasluiul nu a mai contat in atac. Cred ca daca nu erau cei doi asistenti, centralul nu ne dadea niciun fault".

Partida Ceahlaul-Sporting Vaslui, contand pentru etapa a 11-a a Ligii I, s-a disputat duminica si s-a incheiat cu scorul de 1-1.

NewsIn



Viorel Hizo: "Nu pot sa spun ca ma nemultumeste rezultatul din meciul cu Vasluiul"