Farul Constanta

Irimia: "Speram sa facem o figura frumoasa in campionat"

Fotbalistul Cristian Irimia, care a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu Farul Constanta, a declarat ca spera ca noua sa echipa sa faca o figura frumoasa in campionat si "sa le dea peste nas celor din fata", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Eu nu am mai jucat de patru ani in Liga 1 (n.r. - a jucat trei ani la Dinamo Kiev si in ultimul sezon la Sportul). Speram sa facem o figura frumoasa in campionat si sa dam peste nas celor din fata. Stiu ca voi lupta pentru un loc de titular cu fostul meu coleg Razvan Farmache, insa cel mai bun sa castige. Poate vom juca amandoi mai ales ca la Sportul eu jucam fundas iar el mijlocas. Am trecut si peste toate problemele medicale iar acum vreau sa joc cat mai bine. Farul poate sa se claseze pe un loc mai bun decat Cupa Intertoto", a spus Irimia.

Alaturi de Irimia, au semnat contracte cu Farul si fostul sau coechipier de la Sportul, Florentin Cruceru, si Dejan Rusmir, de la Ceahlaul. Cruceru si Irimia au efectuat, joi dimineata, primul antrenament cu Farul. "Am ales Farul pentru ca cei de aici au venit cu o oferta buna si in plus nici nu mai puteam juca la Arges din cauza unor neintelegeri cu presedintele clubului. Nu ma deranjeaza concurenta, pe mine ma intereseaza sa joc cat mai bine iar antrenorul sa decida. Joc pe ce post va dori antrenorul chiar si cel de portar daca va fi nevoie. A inceput sa se reuneasca la Farul «gasca nebuna»", a declarat Florentin Cruceru, facand referire ca la Constanta sunt alti patru fosti jucatori ai Sportului Studentesc, Cristi Irimia, Marius Nae, Florin Maxim si Razvan Farmache.

Tehnicianul Ion Marin a declarat ca Farul incearca sa obtina viza pentru Dejan Rusmir, pentru ca acesta sa poata face deplasarea in cantonamentul din Germania. "Ne straduim sa ii luam viza pentru a veni in Germania. Campania noastra de transferari nu s-a incheiat cu cei trei jucatori. Mai asteptam 1-2 jucatori ce ar putea veni in Germania", a precizat antrenorul Farului.

Mediafax



Irimia: "Speram sa facem o figura frumoasa in campionat"