CFR CLuj

Cartu il asteapta pe Dan Petrescu la CFR Cluj

Antrenorul echipei CFR Cluj, Sorin Cartu, a afirmat ca Dan Petrescu este cea mai buna solutie pentru a pregati gruparea campioana.
"Mi se pare aberant sa vorbesti acum despre ceea ce se întâmpla în iarna. E rau pentru jucatori, le creati o stare de presiune sau, invers, o stare de superficialitate. Am înteles ca si Mandorlini se plângea tocmai de faptul ca dupa orice rezultat prost apareau astfel de materiale prin presa. Oricum, sunt un tip realist si constient ca nu o sa ramân toata viata aici, la CFR. Doar rezultatele ma tin. Vizavi de Dan Petrescu pot spune ca e cea mai buna alegere", a spus Sorin Cartu.

Referitor la partida cu Unirea Urziceni, care se va disputa duminica de la ora 20:30, Cartu a mentionat ca ardelenii vor avea mari probleme.

"Trebuie sa câstigam, sper ca jucatorii sa intre doar cu acest gând pe teren. Urziceniul e o echipa greu de învins. E o echipa care sta în joc indiferent de rezultat, care poate întoarce usor soarta unui joc. Au batut pe Steaua si Dinamo, într-adevar, dar atunci evoluau pe teren propriu", a adaugat Cartu.

Onlinesport


Cartu il asteapta pe Dan Petrescu la CFR Cluj