CFR CLuj

Transfer suspect: Bilica la CFR Cluj?

La doi ani si jumatate dupa ce a comis penaltiul din care CFR Cluj a castigat primul titlu din istorie, fundasul central brazilian Fabio Bilica este aproape de un transfer chiar in Gruia. Transferul este suspect, intrucat Bilica a vorbit dupa acel meci de o tentativa de blat din partea celor de la CFR.
Bilica a parasit Universitatea Cluj imediat dupa finalul meciului suspect cu CFR. Ajuns in Turcia, Bilica a traversat o panta ascdenta, ajungand in doar un sezon de la Sivasspor la Fenerbahce.

Dupa un prim an bun la Fenerbahce, Bilica a ajuns rezerva. Noul antrenor Aykut Kocaman ii prefera pe Diego Lugano si Joseph Yobo in centrul defensivei, spre dezamagirea brazilianului care isi doreste sa plece.

Cei de la CFR Cluj au inceput deja discutiile pentru transferul lui Bilica, acesta urmand sa soseasca in locul lui Piccolo.

Fundasul brazilian va reveni astfel la echipa pe care a acuzat-o ca i-a oferit bani inaintea meciului direct din urma cu doi ani si jumatate.

"Cu trei zile inainte de meci, dupa ce am terminat antrenamentul, m-au sunat niste jucatori de la CFR. Mi-au cerut sa ne intalnim undeva, in oras, si m-am dus. Acolo mi-au spus sa o las mai moale in meciul cu ei. N-au vorbit de nici o suma anume, dar mi-au zis ca este vorba de bani multi", povestea Bilica.

Onlinesport


Transfer suspect: Bilica la CFR Cluj?