CFR CLuj

Cartu il da afara pe Sforzini

La Cluj se fac deja planuri pentru perioada de mercato din iarna. Aflat in conflict cu jucatorii italieni, Sorin Cartu este gata sa faca ordine la iarna si va renunta la atacantul Ferdinando Sforzini, adus de Andrea Mandorlini pe ultima suta de metri a perioadei de mercato.
Sorin Cartu este nemultumit de implicarea pe care Sforzini a aratat-o de la sosirea sa in Gruia, astfel ca aventura italianului in tara noastra este pe cale sa se termine, chiar daca imprumutul de la Udinese va expira abia in vara anului urmator.

Sforzini nu a marcat inca nici un gol pentru CFR Cluj, iar sefii ardelenilor incearca sa gaseasca o solutie pentru a-l "expedia" pe atacant inca din iarna.

De asemenea, de la CFR va pleca si Yssouf Kone, pe care ardelenii vor sa il vanda pe o suma modica, deoarece va intra in ultimele sase luni de contract si in vara il vor pierde gratis.

In schimb, in Gruia va ajunge mai mult ca sigur Ribeiro Moraes de la Gloria Bistrita, care a fost la un pas sa semneze cu CFR in ultima zi de mercato din toamna.

Onlinesport


Cartu il da afara pe Sforzini