CFR CLuj

Declaratia zilei - Iuliu Muresan: "Se pare ca autobaza lui Cartu s-a mutat in atac"

Presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, duminica, dupa victoria din meciul cu FC Brasov, scor 4-0, ca îl bucura schimbarea din jocul echipei clujene, precizând ca se pare ca "autobaza lui Cârtu" s-a mutat în atac
"Echipa a jucat foarte bine în ultimele trei partide, cu Târgu Mures eu zic ca am avut un ghinion imens, apoi cu Universitatea Cluj cred ca meritam sa câstigam. Cu Roma iar am facut o partida foarte buna. Nu stiu daca meritam neaparat sa câstigam, dar un egal era mai just. Trebuia sa vina si o partida în care sa ne fructificam ocaziile, aveam cutitul la os, eram înaintea acestei etape pe un loc 15 rusinos. Le-am si aratat baietilor clasamentul în vestiar, le-am spus ca ar trebui sa ne fie rusine la noi toti, în frunte cu mine. Le-am spus ca valoarea lor nu e de locul 15, e de locul 1. Ma bucur de schimbarea de atitudine si de schimbarea jocului nostru, se pare ca autobaza lui Cârtu s-a mutat în atac. Nu stiu daca am revenit în lupta pentru titlu. Avem un meci foarte greu la Vaslui, daca batem acolo si cu înca 2-3 victorii se poate spune ca ne-am revenit", a spus Muresan.

Iuliu Muresan a precizat ca Roberto De Zerbi a înscris în meciul cu FC Brasov un gol "cum nu s-a mai vazut de mult în Gruia". "E un jucator cum nu stiu câti mai exista în România. El a venit la noi accidentat si am vrut în primul rând sa îl punem la punct din punct de vedere medical. Gestul lui de dupa marcarea golului nu cred ca se refera la Cârtu, ci se refera la alti oameni, stiu ei bine cine sunt (n.r. - De Zerbi ar mima ca ar merge pe bicicleta, dupa ce a marcat). Traore e ca si copilul meu si mi-ar parea foatre rau sa-l vad plecat. Golul pe care l-a marcat azi e un gol de mare atacant", a afirmat Muresan.

Oficialul gruparii ardelene a mai spus ca a discutat cu fotbalistul echipei Schalke 04, Ciprian Deac, convocat pentru meciul nationalei României cu Franta, din preliminariile Euro-2012. Iuliu Muresan considera ca România poate învinge echipa Frantei. "Am vorbit cu Deac. Mi-a spus ca se bucura ca este convocat la natinala. El mai are nevoie cam de zece zile ca sa se puna la punct fizic si cred ca va fi titular la Schalke, mai ales ca este un jucator pe care Magath l-a vrut în mod special. Cred într-o victorie cu Franta, mai ales ca nici ei nu sunt în cea mai buna forma", a adaugat Muresan.

Formatia CFR Cluj a învins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa FC Brasov, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la oaspeti a fost eliminat portarul Traian Marc, în minutul 34, si gazdele au ratat un penalti. Golurile au fost marcate de Bastos '18, Cadu '36 (penalti), Traore '49 si De Zerbi '73.

Mediafax



Declaratia zilei - Iuliu Muresan: "Se pare ca autobaza lui Cartu s-a mutat in atac"