CFR CLuj

Traore explica egoismul de la Roma

Atacantul echipei CFR Cluj, Lacina Traore, a incercat sa explice motivele pentru care nu i-a pasat lui Juan Emmanuel Culio la ocazia imensa pe care a avut-o in minutul 30 al meciului cu AS Roma.
"Ce a fost, a fost! Ce mai pot sa fac acum? La prima ocazie, când am dat în bara, nici nu l-am vazut pe Culio ca este liber, ca ­i-as fi pasat. Am driblat si când am ridicat capul din pamânt am vazut doar poarta! Nu sunt individualist.

Chiar în etapa trecuta i-am dat pasa decisiva lui Culio, dar, din pacate, nici atunci nu a iesit gol.Toti colegii m-au încurajat. Nici antrenorul nu m-a certat. Ne-a zis la pauza ca trebuie sa jucam la fel de determinati, pentru ca sigur vom marca. S-a întâmplat cum ne-a zis, dar n-a fost suficient", as pus Traore pentru Adevarul.

De asemenea, Traore s-a declarat multumit de evolutia ardelenilor pe Olimpico si promite sa razbune ratarile in meciul de etapa urmatoare cu FC Brasov.

"Au jucat exact cum ne-a spus antrenorul ca o vor face. Singura problema a fost ca am avut mare ghinion. Sper sa razbunam ocaziile astea în meciul cu Brasovul... Bine si în partida urmatoare din Liga, cu Bayern, dar acolo va fi si mai greu", a promis Traore.

Onlinesport


Traore explica egoismul de la Roma