CFR CLuj

Ce a schimbat Cartu

La primul meci pe banca ardelenilor, Sorin Cartu a dat dovada de curaj si a facut mai multe modificari, chiar daca a avut doar doua zile sa pregateasca intalnirea cu FC Basel.
Cea mai importanta modificare pe care a operat-o Cartu a fost schimbarea sistemului de joc. Sorinaccio a trecut de la 4-3-3-ul pe care Andrea Mandorlini l-a adus in Gruia la un 4-4-1-1, cu brazilianul Bastos intr-o pozitie mult mai avansata.

De asemenea, Cartu a renuntat la colonia de italieni pe care Mandorlini a adus-o si s-a bazat pe toti jucatorii de camp romani cu drept de joc.

Marile surprize au fost prezentele pe teren ale lui Ionut Rada si Emil Dica, insa Sorinaccio a avut mana buna. Primul a marcat la debut, in timp ce Emil Dica a coordonat mai multe atacuri periculoase ale clujenilor.

O alta modificare pe care Cartu a reusit sa o implementeze la Cluj a fost determinarea si disponibilitatea la efort a jucatorilor si sacrificiul de care acestia au dat dovada pentru a apara avantajul minim.

CFR Cluj a debutat cu dreptul in noua editie a grupelor Ligii Campionilor, reusind sa treaca pe teren propriu, scor 2-1, de elvetienii de la FC Basel.

Golurile ardelenilor au fost reusite de Ionut Rada si Lacina Traore, ambele in prima repriza.

Onlinesport


Ce a schimbat Cartu