CFR CLuj

CFR Cluj s-a intarit cu un atacant din Serie A. Sforzini, impresionat la sosirea in Romania

Sosirile italienilor la campioana CFR Cluj continua, ultimul nume ajuns in Gruia fiind cel al atacantului Ferdinando Sforzini.
In varsta de 25 ani, Sforzini a evoluat ultima data la Bari, unde nu a adunat decat opt prezente in prima echipa.

Cu un fizic impresionant (194 cm inaltime), Sforzini reprezinta solutia ideala pentru intarirea compartimentului ofensiv la CFR, echipa care i-a pierdut in acest debut de sezon pe Bjelanovic si Kone.

"Prima impresie este foarte buna. Deja imi place aici, am gasit un stadion frumos, un club organizat, am vorbit deja cu domnul Mandorlini si mi-a spus doar lucruri frumoase despre acest club. Stiu despre victoria de pe "Olimpico" impotriva lui AS Roma. A fost o victorie mare impotriva unei forte a fotbalului italian. CFR Cluj este un club important din Romania, care continua sa creasca si sa se dezvolte ca organizare si ca structura. Vreau sa joc cat mai bine si sa dau goluri. Voi da totul pentru victorie!", a spus Sforzini pentru site-ul oficial al ardelenilor.

In alta ordine de idei, la CFR Cluj va ajunge in cursul zilei de miercuri si tanarul atacant brazilian Anselmo Ramon (22 ani) de la Cruzeiro.

Onlineport



CFR Cluj s-a intarit cu un atacant din Serie A. Sforzini, impresionat la sosirea in Romania