CFR CLuj

Craciunescu il face zob pe Iuliu Muresan

Tatal arbitrului Teo Craciunescu sare la gatul lui Iuliu Muresan dupa ce oficialul lui CFR Cluj a cerut excluderea fiului sau dupa gafele din meciul cu Astra Ploiesti.
"Cred ca Iuliu Muresan, prin ceea ce spune, nu face decat sa se faca de ras inca o data. Am motive sa trag aceasta concluzie. Daca l-as fi vazut pe acest om cand arbitrii au tras pe fata cu CFR Cluj - in meciuri decisive, eliminatorii sau finale ale Cupei Romaniei - ca cere ca si acei arbitri sa fie scosi din arbitraj, as fi zis ca e o persoana din lumea arbitrajului, care e foarte sensibila si vrea dreptate cu orice pret, vrea ca lucrurile sa fie corecte. In momentul cand vine dupa doua greseli - mi-a spus si fiul meu ca a avut doua faze grele si mi-a spus ca a gresit in ambele, dupa ce a revazut partida - si cere excluderea, pe motiv ca nu ar fi luat testul fizic.

Teodor Craciunescu a picat in prima faza, dar s-a pregatit si dupa o luna l-a luat. Cine invoca aceste lucruri? Domnul Muresan, protejatul arbitrilor, in marea parte a activitatii sale. Nu cred ca e de luat in seama. Cand gresesc arbitrii in favoarea lui CFR Cluj, acest personaj desprins din opera lui Caragiale, spune ca nu se pronunta asupra arbitrajului. Cand greseste in defavoarea lor, propune excluderea din arbitraj, pentru ca e o mare persoana in Comitetul Executiv. Nu mi se pare ca e demn de luat in seama", a spus Ion Craciunescu la Sport Total FM.

Presedintele campioanei a cerut excluderea din arbitraj a lui Teo Craciunescu dupa gafele din meciul cu Astra. Muresan reclama un penalty neacordat si un cartonas rosu pe care prahovenii ar fi trebuit sa il primeasca.

Onlinesport


Craciunescu il face zob pe Iuliu Muresan