CFR CLuj

Clujenii spumega dupa remiza cu Astra

Oficialii echipei CFR Cluj cer excluderea din arbitraj a lui Teo Craciunescu din cauza greselilor comise in meciul cu Astra. Craciunescu jr. nu a eliminat un jucator de la Astra si nu a acordat un penalty pentru CFR Cluj.
" A fost viciere de rezultate, Craciunescu nu are ce sa caute in arbitraj. Din cate am citit in presa, el nici nu si-a luat testele. Voi face memoriu pentru prima data in viata mea, a fost un arbitraj tendentios, din cauza asta nu am invins. El a stricat tot jocul, are probleme grave.

Cei de la Astra trebuiau sa ramana in 10 oameni si am avut si penalty la Bud. Au fost si multe alte faze. Eu sunt multumit de jocul echipei, incepe sa nu se mai vada oboseala, combinam mult mai usor, suntem pe un drum bun", a spus Iuliu Muresan.

In pericol sa fie demis, antrenorul Andrea Mandorlini a afirmat ca isi face griji pentru gafele repetate din defensiva, dupa ce ardelenii au incasat cinci goluri in acest sezon.

"Nu vreau sa vorbesc despre arbitraj, meritam sa invingem in aceasta seara. Am pierdut doua puncte pentru ca am facut erori si in aparare si in atac. Am avut ocazia sa facem 3-1. Nu i-am reprosat lui Traore acele ratari, a inscris si a facut o partida buna. Bastos a jucat si el foarte bine, l-am inlocuit doar pentru ca inca nu e pus la punct cu pregatirea.

La cum am jucat aceasta seara meritam suta la suta sa invingem. E greu sa vorbesti dupa un joc pe care il termini 2-2, adversarul are doua suturi pe poarta si tu ai 10 ocazii mari. Ma ingrijoreaza faptul ca anul trecut nu faceam greselile pe care le facem acum, e o dovada ca trebuie sa muncim mai mult", a comentat Mandorlini.

Onlinesport


Clujenii spumega dupa remiza cu Astra