CFR CLuj

Balaci il ironizeaza pe Kivuvu

Fostul mare fotbalist roman Ilie Balaci il ironizeaza pe mijlocasul echipei CFR Cluj, Dominique Kivuvu, care a debutat cu un gol si un autogol in Supercupa Romaniei.
"Cred ca nici Dunga nu a avut parte de asemenea elogii, cum a avut Kivuvu, la meciul din Supercupa. A venit in Romania, a jucat 20 de minute si e vazut ca jucator fantastic. Daca ar fi sa aleg intre Kivuvu si Costin Lazar nici nu as sta vreo secunda in dubii.

Clar Lazar e de 20 de ori mai bun ca ala, dar el e roman si nu a avut niciodata parte de asemenea elogii. Am senzatia de multe ori ca se fac chestiile astea probabil pentru ca sunt anumite interese. Probabil comentatorii care l-au laudat voiau sa aiba un prilej sa viziteze Angola", a spus Ilie Balaci la sptfm

Fosta glorie a Universitatii Craiova a deplans apoi situatia jucatorilor romani, care primesc din ce in ce mai putine sanse din cauza strainilor.

"Jucatorii nostri nu mai au loc. Nu am nimic cu brazilienii sau cu portughezii, dar prea sunt vazuti ca mari fotbalisti cand sunt adusi in Romania. Pana anul trecut, Deac nu a prea jucat la Cluj, iar acum este de departe cel mai bun jucator al lor. Nu putea sa joace pentru ca jucau altii. Unul din ei a plecat la vreo doua-trei echipe si nu a mai jucat niciodata. Ala il tinea pe banca pe Deac sau chiar prin tribuna", a afirmat Balaci.

Onlinesport


Balaci il ironizeaza pe Kivuvu