CFR CLuj

CFR Cluj ar mai putea anunta doua transferuri

Presedintele gruparii CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, luni, într-o conferinta de presa, ca în zilele urmatoare clubul ar putea anunta transferul a înca doi jucatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Muresan a evitat sa comenteze posibila înregimentare a atacantilor Sasa Bjelanovici (AC Vicenza) si Victoras Iacob despre care a spus doar ca sunt buni. "S-ar putea sa mai ajunga doi jucatori în aceasta saptamâna, vom anunta la momentul potrivit. Sasa Bjelanovici este un atacant de careu foarte bun, ar putea fi unul dintre noile achizitii. Victoras Iacob este un jucator care mie îmi place mult, ramâne de vazut daca îl vom lua", a declarat Iuliu Muresan.

Oficialul gruparii clujene a mai anuntat ca împrumuturile lui Nicolae Dica de la Catania, respectiv David Bottone de la AC Torino nu vor mai fi prelungite. În schimb, Muresan estimeaza ca e posibil ca în aceasta saptamâna sa rezolve situatia lui Roberto De Zerbi si Felice Piccolo, în sensul ca jucatorii care apartin de Napoli, respectiv Empoli, ar putea sa mai joace un sezon la CFR. "Negociem în continuare cu Napoli pentru Roberto De Zerbi, ar putea ajunge în cantonamentul nostru din Austria. Pe Piccolo ni-l dorim foarte mult, ar puta ajunge în aceasta saptamâna. Pe Bottone nu îl mai luam si nici pe Nicolae Dica. Daca vine si Piccolo vom avea cinci fundasi centrali, dar nu sunt prea multi, pentru ca în sezonul trecut au fost situatii în care am fost nevoiti sa îl folosim pe Gabi Muresan în aparare, din cauza suspendarilor sau accidentarilor", a spus Iuliu Muresan, care a estimat ca echipa va avea nevoie de un buget de aproximativ 15 milioane de euro pentru sezonul viitor.

Nou-venitul Dominique Kivuvu, ultima data la echipa din prima liga NEC Nijmegen, a comparat clubul CFR cu Ajax Amsterdam, fosta campioana a Europei. "Este o onoare sa fiu comparat cu Patrick Vieira. Daca ar fi sa compar CFR Cluj cu o echipa din Olanda, aceasta ar fi Ajax, pentru ca ambele echipe au câstigat multe trofee si sunt cunoscute în Europa", a spus Kivuvu.

Conducerea clubului a mai anuntat ca jucatorii Tiago Vitinha, Dario Flores, Diego Ruiz, Ousmane Viera, Rade Veljovic si Sixto Peralta nu vor face deplasarea în cantonamentul echipei de la Abtenau (Austria). Lotul pentru singurul stagiu de pregatire al verii va fi compus din 27 de jucatori, dintre care patru portari si trei juniori, a mai precizat conducerea echipei clujene.

Mediafax



CFR Cluj ar mai putea anunta doua transferuri